Flexas.nl voert grote update uit op haar vastgoedwebsite

De vernieuwde gebouwpagina

Flexas.nl heeft haar vastgoedwebsite verder geoptimaliseerd. Om het gebruikersgemak van de zoeker en de kwaliteit van de content verder te verbeteren is  de gebouwpagina van de website compleet vernieuwd.

Bij Flexas.nl is alles online en geautomatiseerd. Er wordt veel geïnvesteerd in het verbeteren van de online vindbaarheid en het maximaal relevant zijn voor de zoeker. De belangrijkste criteria hiervoor zijn: betrouwbaarheid, volledigheid en kwaliteit van de content.

Betrouwbaarheid met persoonlijke kantoorruimtespecialisten

Flexas.nl is een nationaal opererende organisatie met het grootste aanbod kantoorruimtes in Nederland. Om de zoeker zo goed mogelijk te kunnen helpen, heeft elk kantoor haar eigen persoonlijke kantoorruimtespecialist toegewezen gekregen. De zoeker kan, middels het directe telefoonnummer, meteen contact opnemen met de specialist. Een snelle vraag kun je stellen via de chat.

Optimaal gebruikersgemak

Beeld heeft een belangrijkere rol gekregen op de gebouwpagina. De fotopresentatie is verbeterd en de virtuele tour heeft een prominentere plek op de pagina gekregen. De zoeker krijgt behalve specifieke kenmerken over het kantoor ook direct kantoren in de directe omgeving te zien. Met een simpele klik kunnen ze verschillende kantoren toevoegen aan een vergelijkingspagina en op die manier de beste keuze maken.

Reviews worden steeds belangrijker

De zoeker krijgt pas echt een goede indruk van het gebouw door een objectieve mening van een andere zoeker. Daarom kan elke zoeker die een kantoor heeft bezichtigd via Flexas.nl een review over het gebouw achterlaten. Deze review is zichtbaar op de gebouwpagina. Door alleen kijkers deze mogelijkheid te geven, wordt de objectiviteit optimaal gewaarborgd.

Gerelateerde artikelen:

Fotopresentatie essentieel bij de selectie van kantoorruimtes

Flexas.nl introduceert Flexas Media

Verhuurder: Geef nu online uw objectwijzigingen door aan Flexas.nl