Flexas.com: Outstanding Office Space Awards 2018

Flexas.nl: outstanding office space winnaars in Amsterdam

Als online specialist in kantoorruimte weten wij als geen ander dat de gebruiker  (ondernemers en bedrijven) bepalen welke kantoren er het beste uitzien, het beste serviceniveau hanteren en het meest gastvrij zijn. Daarom zijn wij enige tijd geleden begonnen om reviews van huurders toe te voegen aan de kantoorruimtes die op Flexas.nl staan.

Reviews van en voor huurders

In de online wereld draait alles om vertrouwen en transparantie. Dat vinden de gebruikers van onze website natuurlijk ook. Zij zijn de toekomstige huurders van de kantoren die wij voor onze partners aanbieder. De reviews van andere ondernemers geven hen weer meer inzicht in ons aanbod en hoe gelijkgestemden hiernaar kijken. Zo is het mogelijk om hun zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte nog efficiënter te realiseren. Het toont ook aan hoe behulpzaam en proactief onze verhuurders omgaan met bezichtigingen en het gevoel dat zij creëren tijdens bezichtigingen.

De winnaars

Het rijtje met winnaars van de eerste Flexas.nl Outstanding Office Space Awards (in Amsterdam) ontvangen de Award van onze broker Wouter. Het zijn stuk voor stuk uiterst gemotiveerde verhuurders die altijd klaarstaan voor bezichtigingen en servicegerichtheid als tweede natuur ervaren. Deze awards zijn het ultieme compliment van ons en onze klanten naar jullie!

Overschiestraat 65 (4 sterren)

De eerste in dit rijtje van eervolle vermeldingen zijn onze buren van de Overschiestraat 65. Het gebouw, de verhuurder, services en de faciliteiten worden door (potentiële) huurders beoordeelt met een 4 out of 5! Zeer respectabel dus. Daarnaast geven de brokers van Flexas.nl ook aan zeer gecharmeerd te zijn zowel het gebouw als het team van de Overschiestraat 65. Genoeg reden voor een award!

Joan Muyskenweg 22 (4 sterren)

Het kantoor aan de Joan Muyskenweg 22 is al jaren een Flexas.nl favorite. Nora is degene die de award in ontvangst mag nemen en terecht, want zij zorgt er altijd voor een fantastische ervaring bij potentiële huurders. Dit prachtige kantoor valt in de smaak bij iedereen. Van de inrichting tot de het service niveau. Alles klopt!

Jacob Bontiusplaats 9 (4 sterren)

Een andere topper op de website van Flexas.nl is Jacob Bontiusplaats. Dit bijzondere kantoor bevindt zich op een uiterst gunstige locatie en biedt zijn huurders een heerlijke omgeving om in te werken. Dankzij het restaurant en de professionele koffiebar ontbreekt huurders hier niets en dat valt natuurlijk ook op bij potentiële huurders.

Keizersgracht 62-64 (4 sterren)

De Keizersgracht 62-64 prijkt al jaren op de website van Flexas.nl en is een vaste waarde in het centrum van Amsterdam. Dit kantoorconcept weet potentiële huurders te charmeren het prachtige statige monumentale pand aan de grachten van Amsterdam, de gunstige centrale locatie en alle faciliteiten en services. Maudy mag dan ook terecht de award van Wouter in ontvangst nemen.

Zekeringstraat 17A (4,5 sterren)

Dit industriële kantoor aan de Zekeringstraat 17 mag ook zeker niet ontbreken in deze lijst met Outstanding Office Spaces. Deze kantoorruimte waar Peter-Jan de award in ontvangst neemt wordt bijzonder goed gewaardeerd door (potentiële) huurders. De look en feel van dit kantoor in combinatie met de locatie, voorzieningen en services zorgen voor veel positieve reacties!