Flexas.nl introduceert Flexas Media

360 graden tour van een kantoorruimte

Flexas.nl brengt het Flexas Media Pakket uit

December 2014 is Flexas.nl gestart met het Flexas Media Pakket. Een combinatie van 15-20 foto's door een professionele fotograaf, 360 graden (virtuele) tour en een video van grofweg 1,5 minuut. Uiteraard zijn de producten ook los van elkaar te bestellen. Flexas.nl is hiermee gestart nadat er steeds meer opdrachtgevers vroegen om een betere presentatie van het aanbod. Het nieuwe aanbod, grotere foto's, video en een  360 graden tour vereist natuurlijk ook een nieuwe 'objectpagina' om nog meer in te spelen op de beleving. Zie hier wat wij aanbieden tegen een zeer scherpe prijs: 

Verbeterde objectpagina

Om de foto's, 360 tour en video goed op de website te integreren, is Flexas.nl de laatste drie maanden druk bezig geweest met de ontwikkeling van een nieuwe objectpagina waarbij wij de bezoeker van de website een betere beleving willen meegeven over het gebouw. Grotere foto's en de bekende one-page pagina waarbij alles overzichtelijk is omschreven over het gebouw. Voor de verhuurder wordt de kwaliteit van de bezichtigingen verhoogd en hierdoor kan een hogere conversie worden gerealiseerd. Hier een voorbeeld van de nieuwe objectpagina met een volledige presentatie op Flexas.nl https://www.flexas.nl/kantoorruimte/maastricht/parc-ceramique

Marcel de Groot over deze nieuwe ontwikkelingen: "Jaar op jaar zien wij in alle facetten een sterke groei in het online verhuren van kantoorruimtes. Dagelijks ontvangen wij meer aanvragen van bedrijven die via ons ergens willen huren of juist hun kantoorruimte willen verhuren. Tot nu toe zijn onze kantoorruimte specialisten voornamelijk bezig geweest om de vraag van de huurder te beantwoorden en deze zo goed mogelijk te voorzien. Met de komst van het mediapakket willen wij de verhuurder ook optimaal bedienen door te helpen met de beste online presentatie van hun aanbod van kantoorruimte. Meer dan 90% van de zoekers naar kantoorruimte, oriënteert zich eerst online. Een optimale presentatie is dan ook cruciaal. De producten die bij ons kunnen worden afgenomen zijn rechten vrij, je kunt deze ook gebruiken voor op je eigen website."

Voor vragen of een afspraak over ons mediapakket, bel dan met Marcel de Groot op 020 - 820 87 58

 -Mediapakket van Flexas Media