Flexas.nl genomineerd voor FD Gazellen Award

Flexas.nl kantoorruimte huren genomineerd voor een FD Gazellen Awards

Met trots kunnen wij melden dat Flexas.nl genomineerd is voor een FD Gazellen Award. De FD Gazellen Awards worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen voor een award moet je als onderneming drie jaar op rij minstens 20% omzetgroei realiseren.

“Het is een hectisch jaar geweest, waarin Flexas.nl zowel in omzet als personeel fors gegroeid is”, aldus Marcel de Groot van Flexas.nl. ”Er is dit jaar veel tijd besteed om de online beleving op onze website en de service die wij zowel eigenaren als huurders bieden te verbeteren. Juist daarom is het fantastisch dat wij genomineerd zijn voor de FD Gazellen Awards van 2015. Het is weer een bevestiging dat ons team ontzettend goed bezig is, daar ben ik erg trots op.”

Over Flexas.nl kantoorruimte huren

Ieder jaar helpt Flexas.nl tal van ondernemers en organisaties bij het huren en verhuren van kantoorruimtes via het online platform. Ondanks dat zij ons voornamelijk online vinden en de website gebruiken is de service die Flexas.nl biedt bijzonder persoonlijk. Bij iedere online aanvraag wordt er direct contact opgenomen om de wensen en eisen door te spreken. Op basis hiervan ontvangen potentiële huurders een shortlist met geschikte kantoren.

De toekomst

Het is de verwachting dat de groei van Flexas.nl alleen maar door zal zetten. In de toename van aanvragen zit al jaren een sterke en continue groei.Een internetorganisatie kan echter nooit stilzitten, daarom staan er voor de (nabije) toekomst allerlei spannende ontwikkelingen op de planning.