Flexas.nl genomineerd voor Deloitte Technology Fast 50

Flexas.nl genomineerd voor Deloitte Technology Fast 50

Als eerste (online) bemiddelaar in kantoorruimtes is Flexas.nl genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50. Een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Dankzij jaren van exponentiële groei, hard werken en technologische ontwikkeling voldoet de online bemiddelaar aan alle criteria. Op donderdag 11 oktober wordt de uiteindelijke ranking bekend gemaakt in Amsterdam.

Over Proptech bij Flexas.nl 

Flexas.nl groeit al jaren en is vorig jaar begonnen aan haar internationale expansie. Na België rolt de online bemiddelaar dit najaar uit in Duitsland en er zullen snel meer landen volgen. Om deze groei te faciliteren is het essentieel op technologisch gebied en in data analyse te excelleren. Deze data gebruikt de kantoorruimtespecialist bij het nemen van belangrijk beslissingen.

Marcel de Groot van Flexas.nl over de nominatie: “Technologie in het vastgoed loopt flink achter op andere branches, juist daarom ben ik ontzettend trots dat wij in deze lijst staan. Wij zijn al een tijd bekend met de Deloitte Technology Fast 50 waar ze naast de aantoonbare groei ook streng selecteren op technologische ontwikkeling. Het is dan ook een mooi compliment om in deze lijst te staan.”

Deloitte over de Tech Fast 50

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast 50: “Het Deloitte Technology Fast 50 programma heeft bewezen in een vroegtijdig stadium echte game changers te signaleren. Adyen (winnaar 2013), dat recent haar beursgang heeft gedaan is natuurlijk een aansprekend voorbeeld. Daarnaast laat de ranking ook zien welke tech en welke businessmodellen snel groeien en waar de disrupties zitten. We denken met deze 50 snelgroeiende tech bedrijven een veelbelovende lijst te presenteren.”

Image
Deloitte fast 50 design

UPDATE

Vandaag (19-11) is de officiële tombstone van Deloitte Tech Fast 50 bij ons op kantoor uitgereikt door Veerle van Druenen (Kennedy van der Laan) en Ivo Meij (Deloitte). 

Flexas.nl is 49ste geworden van de Deloitte Fast 50. Na eerst afgerekend te hebben met talloze bedrijven die de top 50 niet gehaald hebben is dit een ontzettend mooie prestatie. De concurrentie was heftig met als top 3: 

#1 The Inner Circle
#2 Speakap
#3 SendCloud

Al met al weer een mooi avontuur, een fantastische prestatie en een trots team!