Flexas.nl breidt eigen kantoor uit

Het nieuwe kantoor

Flexas.nl is 2017 goed van start gegaan: het jaar beginnen in een geupgrade kantoor! Wij zijn in de maand december naast het werk behoorlijk druk geweest met de verbouwing van het kantoor aan de Johan van Hasseltweg in Amsterdam. Wegens de aanhoudende groei van de organisatie en team waren wij genoodzaakt ook het kantoor te uit te breiden. Het normale werk was soms moeilijk te combineren met de verbouwing, maar Flexas.nl is altijd bereikbaar gebleven. 

Nieuwe look and feel

Flexas.nl is een jonge organisatie en bestaat uit een team van jongen mensen. Hier hoort volgens ons dan ook een hip en inspirerend kantoor bij. We hebben gekozen voor een open werkruimte met een industriele uitstraling

ruimte om te ontspannen

Foto: Ruimte om te ontspannen in het kantoor

Interieus Flexas.nl hoofdkantoor

Foto: De onmisbare closing lamp, de Flexas.nl vergaderruimte

Zit- stabureaus voor gezond werken

Om ervoor te zorgen dat we niet alleen maar zitten op kantoor hebben we nieuwe bureaus aangeschaft. De nieuwe zit- stabureaus zijn goed in de smaak gevallen. De nieuwe bureaus zorgen voor meer fysieke en mentale fitheid, een gezonde werkhouding en betere persoonlijke prestaties. Al zijn er sommige werknemers die het dan nog steeds niet helemaal begrijpen…

Zittend aan een sta bureau

Foto: onze webmaster Jeffrey combineert de mogelijkheden van zijn werkplek ;)

Vergadertafel voor een stand up meeting

Overige ruimtes en facileiten in het kantoor

Flexas.nl is gevestigd in het Opzeezand gebouw in Amsterdam Noord. Opzeezand is een verzamelplek van creatieve jonge bedrijven en startups. Het is een bijzonder kantoor met een echt bruin café, een heel dik dakterras waar zomers openlucht concerten worden gegeven.

Bruin cafe opzeezand   bruin cafe opzeezand flexas.nl   tafelvoetbal flexas.nl

Duikboot

Opzeezand is geïnspireerd door Deep. Door middel van geavanceerde technologie brengt Deep alles op, rond en in de (water)bodem driedimensionaal in beeld. Het hele pand is ook ingericht als een duikboot. Ronde raampjes, robots op de gangen en het gehele gevoel op de wandelgangen zorgen voor een creatieve en innovatieve uitstraling.

Kantoor als een duikboot

Amsterdam Noord

Het Opzeezand gebouw is gevestigd in Amsterdam Noord. Noord is de laatste tijd erg in trek bij bedrijven uit diverse branches. Dit komt mede door de noord/zuidlijn die eraan zit te komen. Noord zal toegankelijker worden en ook bedrijven hebben dit door.

Bekijk het kantoor in het onderstaande filmpje!

Gerelateerde artikelen:

Tips voor het verbouwen van je kantoor

De verrassende effecten van kleurgebruik in een kantoorruimte