FD Gazellen 2018: Flexas.nl voor het vierde jaar op rij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Flexas.nl voor het vierde jaar op rij genomineerd voor de FD Gazellen Award!

Het gaat goed met Flexas.nl. Al voor de vierde keer op rij is Flexas.nl genomineerd voor de FD Gazellen Award. Een prijs waar we ontzettend trots op zijn! De FD Gazellen, een prestigieuze prijs. Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award moet je als organisatie minstens drie jaar een minimale omzetgroei realiseren van 20 procent.

Een kantoorruimte vinden was nog nooit zo makkelijk

Wij werken elke dag heel hard om onze service te verbeteren. Vanaf het zoeken tot en met het huren van een kantoorruimte, proberen wij de ondernemer zo goed mogelijk te helpen en te ondersteunen. Wij zoeken en vinden voor hen kosteloos het beste kantoor.

Marcel de Groot, CEO van Flexas.nl: “Het is een jaar geweest waarin heel veel is gebeurd. Onze Europese expansie, vele nieuwe ontwikkelingen aan ons online kantoor platform, en natuurlijk onze eigen verhuizing. Ik ben ontzettend trots op het team dat we ondanks deze hectische tijd toch focus hebben weten te houden op ons doel: Bedrijven helpen een kantoorruimte te vinden waarin zij kunnen floreren.

Image
Marcel de Groot en Demis Bril namen Flexas.nl aanwezig tijdens de uitreiking van de FD Gazellen Awards 2017

Marcel de Groot en Demis Bril namen Flexas.nl aanwezig tijdens de uitreiking van de FD Gazellen Awards 2017 

De toekomst

Wij zijn op dit moment druk bezig met onze Europese Expansie in onder andere België en Duitsland. In Nederland zijn we inmiddels een gevestigde naam geworden. Het concept van de online broker is niet meer weg te denken uit de Nederlandse vastgoedmarkt. Tijd om de rest van de wereld te laten zijn hoe wij werken.