Feedback kwartaalprijs Q3 2017

Tags

feedback kwartaalprijs

Flexas.nl helpt dagelijks veel bedrijven aan een nieuwe kantoorruimte. Bij het helpen vinden van een nieuwe kantoorruimte vinden wij altijd één ding ontzettend belangrijk. De klant koning is. Het team van Flexas.nl streeft naar een zo goed mogelijke service.

Daarom zijn reviews belangrijk voor ons. Aan de hand van de reviews kunnen wij zien hoe onze klanten de service ervaren en waar eventueel verbeterpunten liggen. Als blijk van waardering verloten wij daarom ieder kwartaal een prijs aan iemand die een review achter gelaten heeft. Zo ook dit kwartaal!

Healthbox winnaar Q3 2017!

De winnaar van de feedback kwartaalprijs van Q3 2017 is Ming Hua Huang van Healthbox.nl! Healthbox is de kickstart voor een healthy lifestyle. Elke twee maanden sturen zij klanten een doos vol met de nieuwste gezonde voedings-, verzorgings- en verwenproducten voor een scherpe prijs. Elke editie wordt samengesteld door een vooraanstaande health expert, zoals Ralph Moorman, Arie Boomsma en Fajah Lourens. Zo maakt Healthbox.nl gezond leven leuk, makkelijk en voordelig!

Feedback van Healthbox.nl

Bedankt voor de leuke en originele feedback! Wij zijn blij dat we een goede service hebben kunnen bieden!

Eerdere winnaars die dit jaar gewonnen hebben:

Feedback kwartaalprijs Q1 2017

Feedback kwartaalprijs Q2 2017