Drie nieuwe aanwinsten Flexas.nl

Nieuwe aanwinsten gaan Flexas.nl verder helpen

We blijven ons ontwikkelen bij Flexas.nl en hebben het team wederom versterkt. Ditmaal zelfs met drie nieuwe stagiairs, die allen deze week zijn gestart met hun werkzaamheden. Ze hebben alle drie aangegeven erg veel zin te hebben in hun stageperiode bij Flexas.nl.

Wij zullen de nieuwe aanwinsten: Jeffrey (links), Carlos (midden) en Moreno (rechts) even kort introduceren.

Naam: Jeffrey Plas    Leeftijd: 23

Jeffrey gaat tijdens zijn meewerkstage ervaring opdoen in alle facetten van het bedrijf. Hij zal betrokken worden bij uiteenlopende projecten, zodat wij en hijzelf er op die manier erachter kunnen komen waar zijn affiniteit ligt. Jeffrey is derdejaars student Business studies (HBO). Hij heeft namelijk de ambitie  om ondernemer te worden en deze studie bereidt hem voor op een leven als ondernemer. Hij hoopt veel te leren van zijn werk bij Flexas.nl en van ondernemer Marcel de Groot.

Jeffrey’s passie is ondernemen, hier richt hij zijn leven ook op in. Naast ondernemen is voetbal zijn grootste hobby, zowel zelf voetballen als voetbal kijken vindt hij heerlijk. Het is hem nog niet gelukt heel veel te reizen, maar dit is iets wat hij in de toekomst wel ambieert.

Naam: Carlos Obdam    Leeftijd: 23

Carlos studeert Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. In het familiebedrijf Obdam bloembollen BV heeft hij jaren gewerkt als leidinggevende en allround medewerker. Hij heeft hierin veel ervaring opgedaan. Nu voert hij zijn afstudeeropdracht uit bij Flexas.nl en versterkt daarnaast het online marketingteam. Zo komt zijn opgedane ervaring tijdens zijn vorige stage bij het online marketingbureau Ematters meteen van pas!

Carlos houdt van gezelligheid en gaat graag naar festivals met zijn vrienden. Als hij thuis zit vindt Carlos het heerlijk om sport, films en series te kijken. Verder is ook Carlos regelmatig te vinden in de sportschool en gaat hij het tennissen weer actief oppakken. Carlos is al in veel landen op vakantie geweest, maar verre reizen staan zeker op de planning.

Naam: Moreno Hermans    Leeftijd: 22

Moreno studeert net als Carlos ook Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam, bovendien zijn Moreno en Carlos zelfs klasgenoten! Zonder dat zij het van elkaar wisten, hadden ze toevallig allebei bij Flexas.nl gesolliciteerd.

Bij zijn stage voor Flexas.nl zal hij zijn afstudeeronderzoek doen en het brokerteam versterken.

Moreno heeft hiervoor stage gelopen bij Gocustomized, een onderneming die zich bezig houdt met custom telefoonhoesjes. Hij was verantwoordelijk voor de online marketing. Daarnaast heeft Moreno heeft een dynamisch verleden. Hij heeft veel verschillende soorten baantjes gehad, van kantoorwerk tot werken in de Saloon aan het Leidseplein.

Moreno is een fanatiek sporter in de sportschool en houdt van uitgaan en winkelen. In de vakantie blijft hij meestal in Europa, maar een verre reis gaat hij in de toekomst zeker nog een keer doen.

Wij wensen Jeffrey, Carlos en Moreno veel succes en kijken uit naar een positieve samenwerking!