Deze kantoorgebouwen hebben een fijn dakterras voor zonnige werkdagen!

Tags

De zon heeft zich deze week eindelijk weer eens laten zien. Reden genoeg om eens te kijken welke kantoorgebouwen het fijnste dakterras hebben om tijdens de zonnige werkdagen te genieten van het lekkere weer!

UPDATE:

Het is weer heerlijk weer deze week in april. Niet vaak is het zo ontzettend warm geweest. Reden genoeg om nog eens te inventariseren of er nieuwe kantoren en coworking spaces zijn met een heerlijk dakterras! We hebben goed nieuws op dit front. Er zijn niet zo veel nieuwe dakterrassen bijgekomen, maar het kantoorconcept van de Vijzelgracht (welke al in deze lijst stond als één van de coolste dakterrassen) is recentelijk uitgebreid met een nieuwe vestiging vlakbij Station Amsterdam Amstel. Ook hier beschikt het kantoorgebouw weer over een enorm dakterras. Foto's volgen binnenkort!

Kantoren met dakterras

Keizersgracht 125, Amsterdam

Genieten midden in het centrum van Amsterdam   dakterras van keizersgracht 125   zijkant van kantoorgebouw keizersgracht

Genieten van de zon midden in het centrum van Amsterdam kan ik dit kantoor op de Keizersgracht. Aan de achterkant van dit historische grachtenpand kun je heerlijk zitten of informeer vergaderen op warme zomerse dagen. Wist je dat je hier al een kantoorruimte kunt huren vanaf 1 dag?

Westblaak 92, Rotterdam

mooi dakterras in de avonduren   bijen op het dak   een band speelt tijdens een borrel

Werken op 50 meter hoogte met uniek uitzicht over de skyline van Rotterdam. Sinds 2012 is het Thornico Building voorzien van een prachtige daktuin die tevens dienst doet als habitat voor een drietal bijenvolken. Voor huurders is het altijd mogelijk om, samen met onze in-house imker, de daktuin c.q. de bijen te bezoeken.

Vijzelstraat 66-80, Amsterdam

dakterras op een zonnige dag   uitzicht over Amsterdam   yoga op het dak

Nog zo een prachtige locatie in het centrum van Amsterdam is het dakterras op het kantoorgebouw aan de Vijzelstraat. Je hoeft geen huurder te zijn om eens een kijkje te nemen op dit terras. Je kunt hem zelfs afzonderlijk afhuren. Op dit dakterras worden geregeld voor huurder yoga lessen en andere activiteiten georganiseerd.

Nog een aantal kantoren met een schitterend dakterras

hambakenwetering in Den Bosch   Rotterdamseweg in Delft   balkon in Almere

Hambakenwetering 8, Den Bosch      Rotterdamseweg 380, Delft               Transistorstraat 91, Almere

Dankterras in Rotterdam   Balkon op de dreef in Haarlem   Picknicktafels op het dak

Schorpioenstraat 298, Rotterdam       Dreef 34, Haarlem                            Proktieweg 1, Roermond

Maar ook deze kantoren hebben een dakterras...

Weena 737, Rotterdam

Koekoeksweg 3, 't Harde

Karspeldreef 14, Amsterdam

Hogehilweg 10, Amsterdam

Custerpark 83-91, Amsterdam

Stationsplein 9, Helmond

Burgemeester Elsenlaan 321, Rijswijk

Hagedoornplein 2, Amsterdam

Floridalaan 8, IJsselstein

Triaithlonstraat 9-33, Rotterdam

Maar geen dakterras is zo mooi als die van onszelf natuurlijk...

dakterras van Flexas.nl