Dé online bedrijfsmakelaar: Flexas.nl

Als ondernemer anno nu wil je dat de bedrijven die jou bijstaan, ook van deze tijd zijn. Juist daarom zoek jij online en vind je een online bedrijfsmakelaar. Flexas.nl is dé online bedrijfsmakelaar van Nederland! Wij zijn jaren geleden gestart de markt van kantoorruimtes open te breken. Wij zijn volledig gefocust op het online bemiddelen in kantoorruimtes. Velen noemen ons daarom een online bedrijfsmakelaar. Wij voelen ons echter meer een kantoorruimtespecialist en bemiddelaar. Wij helpen organisaties en ondernemers gratis en vrijblijvend bij het vinden het meest geschikte kantoor.

Direct en persoonlijk contact

Als ondernemer is je tijd ontzettend belangrijk, daarom heb je geen zin om lang te wachten voor je geholpen wordt en wil je graag iemand spreken met kennis van zaken. Wanneer je ons belt krijg je daarom direct iemand aan de telefoon, geen vervelende keuzemenu’s maar een online kantoorruimtespecialist van Flexas.nl. Deze persoon is direct jouw persoonlijke adviseur. Bovendien is deze persoonlijke adviseur gespecialiseerd in de omgeving waar jij naar een kantoorruimte zoekt.

Online bedrijfsmakelaar: uitgebreid aanbod, handig en efficiënt!

Als ondernemer kun jij uitstekend beslissingen maken! Een nieuw kantoor is echter niet iets waar je dagelijks mee bezig bent. Juist daarom is het handig advies in te winnen bij jouw persoonlijke kantoorruimtespecialist of via onze website.

Je kunt zelf de kantoorruimtes bekijken in het uitgebreide aanbod op onze website en deze onderling vergelijken. Zo krijg je een goed idee van de mogelijkheden. Het is echter ook mogelijk ons te mailen, bellen of je gegevens achter te laten. Wij zullen dan, mits binnen kantooruren, direct contact opnemen en helpen je graag verder! Wij kunnen dan op basis van jouw criteria een selectie van kantoren maken. Deze zijn op de website te bekijken en/of in real life bezichtigen.Ook de bezichtigingen plannen wij graag efficiënt voor je in. Dan ga je achter elkaar een aantal potentiële kantoren bekijken. Het is zelfs vaak nog mogelijk om dezelfde dag te bezichtigen.

Bezichtigen van kantoorruimte

Ga je bezichtigen? Dan word je rondgeleid door de eigenaar of verhuurder van het desbetreffende kantoor. Een eigenaar of verhuurder kent zijn kantoorgebouw natuurlijk als de beste. Je hebt in dit geval niet nog een bedrijfsmakelaar nodig die je handje vasthoudt. Dit kun je gewoon zelf! Je hebt ons als online bedrijfsmakelaar of bemiddelaar als klankbord.  Wij helpen je om het meest geschikte kantoor te vinden! Wij assisteren je gedurende het gehele proces.

Onafhankelijk advies en zeer goed beoordeeld door klanten

Als dienstverlener is het natuurlijk ontzettend belangrijk om goed en onafhankelijk advies te geven. Juist daarom vragen wij onze klanten om feedback. Hierdoor krijgen wij de mogelijkheid om onze service te evalueren en verbeteren waar nodig. Onze klanten beoordelen ons en onze dienstverlening met een 8,9 beoordeeld door bijna 500 klanten!

Kortom?

Ben jij als moderne ondernemer op zoek naar een kantoorruimte? Begin dan je zoektocht bij Flexas.nl en laat je gratis adviseren door onze kantoorruimtespecialisten!