De mooiste kantoorpanden langs de route van Amsterdam Gay Pride

Tags

Gay pride amsterdam

Zaterdag 4 augustus is het weer zo ver. In het centrum van onze hoofdstad is het grootste jaarlijkse evenement de Gay Pride. De mooie boten langs de grachten trokken vorig jaar ruim 560.000 bezoekers. Als kantoorspecialist dook Flexas.nl de grachtengordel in op zoek naar de mooiste kantoorpanden langs de route van de gay pride. Naast het grote feest zijn de kantoorpanden die je tegenkomt ook een moment van kijken waard. Daarom hebben wij de mooiste kantoorpanden voor jou langs de Gay Pride op een rijtje gezet.

Muiderstraat 1

De boottocht begint rond 12:30 bij Het Scheepvaartmuseum richting de Amstel rivier. Ja, schrik niet, de route is dit jaar precies andersom dan voorgaande jaren. Hier gaat de boottocht vlak langs de Muiderstraat. Een prachtige kantoorruimte te huur midden in het centrum van Amsterdam. De meest kantoren die je kan huren in Amsterdam zijn oud en klein, maar dit is één van de enige kantoorgebouwen in het centrum die zowel modern als luxe is.

Vanaf de Amstel rivier gaat de route verder naar de prinsengracht. Het drukste punt van de Gay Pride waar de meeste bezoekers zullen staan. Flexas.nl heeft in deze straat kantoorruimtes genoeg. Zoals de Prinsengracht 804, Prinsengracht 739 en de Prinsengracht 734. 

Prinsengracht 734

Het gebouw aan de Prinsengracht 734 is omstreeks 1890 ontworpen door Ed Cuypers en is in 1990 omgebouwd tot kantoor. Dit prachtige kantoor beschikt over een grote ramenpartij aan de voorgevel en open ingerichte kantoorruimtes.

Prinsengracht 739

Een kantoorgebouw met een fraaie en karakteristieke gevel uit 1884. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Prinsengracht. Het kantoorpand heeft een terras aan de achterzijde en heeft een eigen parkeergarage. De bereikbaarheid is erg goed, zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Voor het openbaar vervoer komt de bereikbaarheid zo goed door de tramlijnen 1,2 en 5 op het Leidseplein. Je kunt parkeerplaatsen huren waardoor je gemakkelijk kan parkeren naast het kantoor in de parkeergarage.

Keerpunt 10

Als de Gay Pride langs de Prinsengracht is geweest eindigt de tocht langs het Westerdok. Flexas.nl verhuurt aan de Keerpunt 10 een kantoor! Het betreft een studio van 104 m² die ook gebruikt kan worden als flexplek. Eindig je dag met een lekker biertje in één van de gezellige cafés rondom dit kantoorgebouw.