De hipste kantooraccessoires!

planten op kantoor

Als kantoorruimte bemiddelaar zien wij heel veel kantoren de revue passeren. Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de leukste en laatste ontwikkelingen als het gaat om het ontwerp, de inrichting en accessoires op kantoor. Zo schreven wij bijvoorbeeld al blogs over hoe je met een klein budget toch een hip kantoor kunt realiseren en tips bij de verbouwing van je kantoor. Ditmaal gaan wij nader in op een andere trend binnen kantoren die steeds populairder wordt, namelijk je hipste kantooraccessoires.    

Vreemd? Nee, helemaal niet. Je wordt geïnspireerd door je omgeving, dus zorg dat je je omgeeft coole en mooie dingen. Zoals de hipste kantooraccessoires!

Robuuste houten kantooraccessoires zijn hip

Houten accessoires zijn misschien wel de meest populaire trend die we tegenkomen op kantoor! Je ziet ze de laatste tijd steeds meer. Deze houten accessoires zijn er in steeds meer soorten en maten te verkrijgen. Denk hierbij aan een monitorstandaard, pennenbakje, toetsenbord houder of tablet-/ telefoonhoesje.

Dankzij leren kantooraccessoires ben je helemaal in stijl

Naast houten kantooraccessoires zijn leren kantooraccessoires ook ontzettend populair. Een leren laptophoes of -tas is natuurlijk veel stijlvoller dan zo’n standaard sleeve of hoes. Wat opvalt is dat met name de robuuste en “versleten” leren accessoires erg populair zijn.

Hippe planten zijn bijzonder populair

Misschien schaart niet iedereen planten onder het kopje kantooraccessoires, maar wij vinden dat planten op kantoor wel degelijk aanbod dienen te komen. Met name als je kijkt naar de manier waarop ze tegenwoordig tentoongesteld worden en een prominente plaats krijgen op de werkvloer. Denk hierbij aan de verticale plantenwand, de hangplanten in hippe bakken, muurplantjes en robuuste massief houten plantenbakken. Onder de planten zelf is ook een duidelijke trend zichtbaar. Met name cactussen en planten met grote bladeren.

Drinken

Genoeg vocht binnenkrijgen is zeer belangrijk, dat weet iedereen. De laatste tijd is dit echter ook een soort mode object op kantoor. Zo zien we steeds vaker de water bobbles en coole waterflessen op kantoor, zoals de onderstaande van Stanley.

Missen we nog iets?

Het is bijna onmogelijk een complete lijst van alle hippe kantooraccessoires te maken, dus weet jij nog iets wat wij gemist hebben? Stuur dan nu jouw input naar marketing@flexas.nl!