De Flexas.nl Kantoorruimte BNR commercial

BNR kantoorruimte huren Flexas.nl commercial op de radio

Na lang overwegen is enkele weken geleden de knoop doorgehakt. Flexas.nl gaat naast online marketing activiteiten ook gebruikmaken van traditionele media om potentiele kantoorruimte huurders te bereiken. De keuze is logischerwijze gevallen op BNR Nieuwsradio. De luisteraars van BNR sluiten namelijk perfect aan op de doelgroep van Flexas.nl. Binnenkort zal er daarom een Flexas.nl BNR radiocommercial komen.

De Flexas.nl BNR Radiocommercial

Na de keuze voor dit media kanaal volgt natuurlijk de productie van de radiocommercial. Na veel proefteksten, uitproberen en afwegen is de keuze gevallen op:

Opname BNR radiocommercial Flexas.nl kantoorruimte huren

“Kantoorruimte huren? Wij van Flexas.nl helpen je persoonlijk en brengen je gratis in contact met de eigenaar. Voor het beste kantorenaanbod ga je naar Flexas.nl.”

De stem

De keuze voor een stem is makkelijker. Dit moest een stem worden die past bij wat Flexas.nl uitstraalt en ook daadwerkelijk is. Een jonge man met een heldere stem, vrolijke klank en hoge mate van toegankelijkheid. Deze was relatief snel gevonden.

De daadwerkelijke opname

Nu alle componenten van de radiocommercial compleet zijn is het tijd voor de opname. Bij aankomst worden we snel ontvangen door de (commercial)producer van BNR Nieuwsradio en naar de studio gebracht. Hier ontmoeten we degene die gedurende 2 maanden de stem van Flexas.nl op de radio zal worden.

Het inspreken gaat vrijwel meteen goed. Na het inspreken en veel herhalen van een paar alternatieven valt de keuze op de beste meest spontane en positief klinkende opname. Deze opname wordt meteen onder de tune gemonteerd die al eerder gebruikt is voor de “Wij zijn Flexas.nl” video.

Na het vele malen beluisteren van diverse combinaties van tekst en muziek is de winnaar gekozen. Je vraagt je nu misschien af hoeveel het er kunnen zijn bij een commercial van 10 seconden, nou best veel. Het lastige is dat je natuurlijk dat dit niet is wat je iedere dag doet. Hieronder tref je het eindproduct waar onze webmaster wat beeldmateriaal aan toegevoegd heeft.