De beste vrijmibo in Rotterdam

Flexas.nl kantoorruimte huren beste vrijmibo in Rotterdam

In Nederland houden we wel van een gezellige borrel. Vooral de borrel op vrijdag aan het eind van een drukke werkweek. Niets is gezelliger dan de week afsluiten met vrienden en collega's onder het genot van een koud biertje en warme bitterballen. Er zijn veel kantoren en bedrijven die voor hun medewerkers op vrijdagmiddag een borrel organiseren. Maar op welke kantoren vind je nu de gezelligste vrijmibo in Rotterdam? Wij hebben er een aantal voor je verzameld!

Vrijmibo in Rotterdam: Weena 737 zeer leuke vrijmibo in Rotterdam

Misschien wel de leukste vrijmibo in Rotterdam is te vinden direct naast het NS station Rotterdam Centraal. Het Groot Handelsgebouw is het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Met zoveel huurders in één gebouw is het Groot Handelsgebouw een net kleine stad. Door de centrale ligging midden in het zakencentrum van Rotterdam is het bij uitstek dé ontmoetingsplek voor nationale en internationale ondernemers. In het Groot Handelsgebouw kun je op de vrijdagmiddag op verschillende locaties terecht voor een borrel. Zo is het dakterras van het gebouw vrij toegankelijk voor alle huurders waar vooral zomers regelmatig borrels plaatsvinden en opende de Amsterdamse chef-kok Joris Bijdendijk de deuren van Bar Brasserie Engels waar je iedere vrijdag terecht kunt voor een gezellige borrel. Onlangs opende hier ook de skylounge The Suicide Club, een urban chique club waar je kunt genieten van lekkere cocktails. 

Vrijmibo Vasteland 78 voorbeeld van een vrijmibo in Rotterdam binnen

In het kantoor aan de Vasteland 78 vind je een gezellig Grand Cafe waar je elke laatste donderdag van de maand terecht kunt voor een gezellig netwerkborrel: Bizz & Drinks. De Bizz & Drinks Rotterdam is een borrel voor en door ondernemers die geinspireerd willen worden en andere ondernemers willen ontmoeten. Vaak zijn er gastsprekers aanwezig en wordt er een thema behandeld. De horeca in het kantoorgebouw aan de Vasteland 78 wordt verzorgd door New Fork. Je kunt hier dus niet alleen terecht voor een inspirerende borrel, maar ook voor de beste sandwiches van Rotterdam!

Vrijmibo Marten Meesweg 8-10 vrijmibo marten meesweg

De Marten Meesweg 8-10 is één van de hipste en meest trendy kantoren in Rotterdam. En een trendy kantoor is geen trendy kantoor zonder een vrijmibo! Op de begane grond van het kantoor vind je overal modern ingerichte loungehoeken waar je ontspannen kunt zitten met collega's en vrienden. Het kantoor organiseert regelmatig voor haar huurders activiteiten als netwerkbijeenkomsten en workshops. Ook de traditionele vrijmibo ontbreekt natuurlijk niet!

Vrijmibo Hofplein 20 vrijmibo hofplein 20

In het kantoorgebouw aan het Hofplein 20 in Rotterdam staat co-working centraal. Zowel de kantoorruimtes als de algemene ruimtes zijn zo ingericht zodat members en huurder elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen. Om dit extra te stimuleren worden er regelmatig evenementen georganiseerd, want een goed netwerk in onmisbaar voor elk bedrijf. Voor de borrels in het kantoorgebouw aan het Hofplein 20 kan iedereen zich inschrijven. Er staan voor de aankomende tijd alweer erg veel leuke borrels en evenementen op de agenda, onder andere "wine & cheese tasting", "apres ski party" en "the extraordinary drinks".

Vrijmibo Coolsingel 104vrijmibo in Rotterdam op de coolsingel

De Coolsingel is op zichzelf al één van de bekendste straten van Rotterdam. Om Rotterdamse bedrijven en ondernemers kennis te laten maken met het kantoor en hun concept worden er regelmatig borrels georganiseerd. Op deze locatie vinden zij het vooral belangrijk dat huurders niet alleen een fijne werkomgeving hebben, maar de werkomgeving ook vooral heel erg leuk vinden.