De beste kantoorruimtes tijdens SAIL AMSTERDAM!

Flexas.nl kantoorruimte huren Amsterdam Sail

Het is na vijf jaar eindelijk weer zo ver. SAIL komt naar de binnenstad van Amsterdam, zodat iedereen weer van deze prachtige schepen kan genieten. Natuurlijk vinden wij van Flexas.nl SAIL AMSTERDAM ook een prachtig evenement, sterker nog vanuit ons kantoor hebben wij goed zicht op het IJ waar vanmiddag de eerste boten zullen aanmeren. Op de website van SAIL AMSTERDAM is te lezen dat er dit jaar zo’n 600 schepen naar Amsterdam zullen komen om te pronken met hun historische schoonheid.

Dit alles bracht ons tot het volgende idee. Vanuit welk kantoor kan je SAIL AMSTERDAM het beste zien?

De top 5 coolste kantoorruimte tijdens de SAIL-IN Parade en SAIL AMSTERDAM

Eigenlijk is er maar één kantoor dat er zowel tijdens de SAIL-IN Parade als tijdens SAIL AMSTERDAM het beste bij ligt. De absolute nummer 1:

#1 UP Building!

Kantoorruimte huren Amsterdam Up SAIL AMSTERDAM

Het UP Building ligt op een geniale locatie voor SAIL AMSTERDAM. Tijdens de SAIL-IN Parade komen hier de meeste Tall Ships aanmeren. Deze boten zijn de grootste trekpleister van SAIL en zullen vijf dagen rond het kantoor liggen. Huurders en genodigden in UP hebben hier een fantastisch uitzicht op.

#2 Het Nieuwe Kantoor aan de van Diemenstraat

Kantoorruimte huren Amsterdam Van Diemenstraat

Dit prachtige kantoor bevindt zich direct op de kade van het IJ en biedt haar huurders een prachtig uitzicht op langsvarende boten. Je kan hier zelf kiezen of je dit vanuit het gebouw of vanaf de kade wilt kijken. HNK heeft namelijk vijf verdiepingen met prachtig uitzicht over het IJ. Daarnaast heeft dit kantoor aan de achterzijde een steiger waar vandaan je uitkijkt over het IJ.

#3 De Mediahaven aan de Moermanskkade

Kantoorruimte huren Amsterdam SAIL Moermanskkade

Dit coole kantoor in de Westelijke Houthavens is een plek waar veel organisaties in media en communicatie hun thuisbasis vinden. Je kan vanuit dit hoge kantoor prachtig uitkijken over het IJ of natuurlijk even naar de kade lopen voor nog beter uitzicht!

#4 Kaap Noord

Kantoorruimte Amsterdam Noord Sail

Vanuit dit hoge kantoorgebouw, genaamd Kaap Noord heb je een prachtig uitzicht over het IJ en daarmee SAIL AMSTERDAM. De overview die dit kantoor biedt over het IJ is ongekend en de huurders in dit business center zullen hier werkelijk van genieten! 

#5 Aan de Danzigerkade in de Houthavens

Kantoorruimte Amsterdam Sail Danzigerkade

Deze kantoorruimte aan de Danzigerkade ligt prachtig langs het IJ. Dit kantoor is weliswaar iets minder hoog, maar biedt je een prachtig uitzicht over de SAIL-IN Parade. Bovendien sta je binnen een minuut aan de rand van het IJ.

Werk of woon jij op een mooie locatie langs het IJ en heb je leuke foto's van SAIL? Stuur ze dan naar ons via Facebook!