De 5 hipste kantoren in Rotterdam!

Tags

Rotterdam is een echte wereldstad en met haar ruim 600.000 inwoners is het de op 1 na grootste stad van Nederland. De Maasstad groeit hard en is een echte commerciële metropool geworden. Mede door de gloednieuwe kantoren is het bijzonder aantrekkelijk voor bedrijven om zich in Rotterdam te vestigen. Anders dan Amsterdam, heeft Rotterdam ruimte voor prachtige nieuwbouw waarin wonen, werken en recreëren op een mooie manier samenkomt. Daarom heeft Flexas.nl een lijst gemaakt van de 5 hipste kantoren in Rotterdam waar je zeker even een kijkje moet nemen!

5. Schiedamse Vest 154

Op nummer 5 staat de Schiedamse Vest 154! Dit is een bijzonder hip kantoor met moderne inrichting waar met name digitale bedrijven in gehuisvest zijn. Door haar perfecte ligging, centraal in Rotterdam is het een echte A-locatie voor bedrijven. Toch is het niet de buitenkant en de locatie die ervoor gezorgd hebben dat dit kantoor in de top 5 staat.

De voornaamste redenen dat dit kantoor de top 5 haalt zijn de voorzieningen en de looks. Dit moderne kantoor voorzien van alle faciliteiten die een bedrijf van deze tijd nodig heeft! Daarom zitten er ook zoveel technische bedrijven in. Verder is het super industrieel ingericht en je kan er heerlijk werken! En, niet te vergeten, er zit een VR Experience Center in de kelder!

4. Vasteland 78

Op nummer 4 staat dit prachtige recentelijk verbouwde kantoor aan de Vasteland 78! Je kunt hier een kantoorruimte, flexplek of virtueel kantoor huren! Kortom, geschikt voor alle denkbare situaties. Verder ligt het kantoor dichtbij het centrum van Rotterdam en ben je in no-time bij het station van Rotterdam!

De reden dat dit kantoor een plek heeft verdient in de top 5 van hipste kantoren in Rotterdam is de ongelofelijk coole inrichting! Zo staat er bij de entree en midden in de coworking space een heuse zeecontainer! Heel toepasselijk voor een kantoor in Rotterdam en ook nog eens super vet. Daarnaast is de grote mate flexibiliteit en de uitgebreide aanwezigheid services erg interessant.


 

3. Coolsingel 6

Dit kantoor aan de Coolsingel 6 is een uitstekende nummer 3 in ons rijtje van hipste kantoren in Rotterdam. Met name dankzij de inrichting van dit kantoor. Deze is zo creatief en hip dat het een 3e plek rechtvaardigt! In dit kantoor vind je namelijk overal Afrikaanse elementen, kleuren en materialen gebruikt door de Mursi stam.

Gelegen aan dé straat in Rotterdam is dit echt een kantoor voor de moderne Rotterdamse ondernemer. Het is hier mogelijk je eigen kantoor naar wens in te richten, de gezamenlijke ruimtes zijn al zeer stijlvol ingericht en gedecoreerd. Dankzij de glazen voorgevel heb je bovendien een prachtig uitzicht op Rotterdam.

Dit exclusieve kantoor heeft geeft jouw bedrijf in één klap de uitstraling van een top organisatie!


 

2. Stationsplein 45

Op nummer 2 staat deze kantoorruimte aan het Stationsplein. Naast het feit dat dit een buitengewoon hip kantoor met een moderne inrichting biedt heb je hier als ondernemer alles wat je maar kunt wensen. Voor een all in huurprijs mag jij eten en printen zoveel als je wilt. Je kunt hier zelfs een professionele massage krijgen!

Om het helemaal af te maken bevindt Rotterdam Centraal zich op slechts enkele tientallen meters afstand. Ideaal wanneer je met het openbaar vervoer van en naar kantoor reist. Een verdiende plek in de top 5!


 

1. Hofplein 20

Dit is de nummer 1 van deze top 5 en één van onze favorieten kantoren in Rotterdam! Hofplein 20 is het hipste kantoor dat er is in Rotterdam. Kijk naar de foto’s en je ziet meteen waarom. 

Dit kantoor heeft haar nummer 1 te danken aan de inrichting van het kantoor. Aan werkelijk alles is gedacht. Van deur tot stoel, jij imponeert met je kantoorruimte. De gezamenlijke ruimtes en coworking spaces zien er het meest spectaculair uit.

UPDATE:

Er is weer een prachtig kantoor bijgekomen in Rotterdam, aan het Westplein 12. In dit indrukwekkende monumentale pand is een bijzonder modern en stijlvol kantoor gevestigd. Het gebouw is bovendien zeer centraal gelegen en daardoor bijzonder goed te bereiken. Je kunt hier kantoorruimte huren in diverse formaten, dus aarzel niet een neem contact op voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid. 

Kantoorruimte te huur aan het westplein 12 in Rotterdam