David Ruijzenaars start bij Flexas.nl

Flexas.nl groeit in snel tempo. Wij bestaan deze week 6 jaar en zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste online kantoorruimte bemiddelingswebsite in Nederland en zijn nog steeds aan het groeien. Om deze groei te kunnen blijven realiseren in de toekomst start David Ruijzenaars per 1 april als kantoorruimtespecialist binnen het team van kantoorruimtespecialisten. Het team van kantoorruimtespecialisten bestaat nu uit 4 professionals. Zij staan elke dag tientallen bedrijven te woord om hen op een persoonlijke, eerlijke en bovenal onafhankelijke manier te helpen bij het vinden van de meest geschikte kantoorruimte voor hun bedrijf.

Even voorstellen, David Ruijzenaars...

David is een echte sales professional en komt oorspronkelijk uit de beleggingswereld en heeft onder andere ervaring opgedaan bij Alex Vermogensbank, Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer en DNV GL. David zal met zijn ervaring en sales competenties een toegevoegde waarde kunnen leveren in het team van kantoorruimte specialisten. David: "Ik heb altijd al de ambitie gehad om te werken in de vastgoedbranche. Bij Flexas.nl zag ik mijn kans om deze ambitie te realiseren en de overstap te maken." 

Marcel de Groot, oprichter van Nedstone/Flexas.nl over de uitbreiding van het kantoorruimtespecialisten team: "Vorig jaar waren wij genomineerd voor een FD Gazellen Award. Om in aanmerking te komen voor deze nominatie moet je al organisatie ten minste 3 jaar achter elkaar minstens 20% omzetgroei realiseren. Ik kan met trots vertellen dat dit ons tot nu toe is gelukt. Om deze groei voort te kunnen zetten in 2016 hebben we extra versterking nodig. Het aantal nieuwe aanvragen welke dagelijks via de website van Flexas.nl bij ons binnen komen groeit sterk. En met de groei in succesformules als WeWork en Spaces zie je dat onze rol als online kantoorruimte bemiddelaar steeds belangrijker wordt. Ik geloof zeker dat David ons team gaat versterken!"