Coworking in Amsterdam

Tags

Coworking in Amsterdam

Onze werkomgeving verandert continu en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Een ontwikkeling op de kantorenmarkt zijn coworking spaces. Dit concept bestaat inmiddels enkele jaren en neemt nog altijd toe in populariteit. Benieuwd welke kantoorgebouwen een coworking space hebben? Lees dan snel verder, want in deze blog vind je een aantal kantoren die leading zijn op het gebied van coworking in Amsterdam!

Wat is coworking?

Voordat er gekeken wordt naar een aantal mooie coworking spaces in Amsterdam is het belangrijk dat het duidelijk is wat het precies inhoudt.

Op een normaal kantoor werken mensen samen van hetzelfde bedrijf. Bij een coworking space werken mensen van allerlei verschillende bedrijven door elkaar. Zo zijn hier zzp’ers, freelancers, flexwerkers, werknemers die veel reizen, startups en andere veelal kleine bedrijven te vinden. meestal zijn er rondom de coworking space ook diverse privé kantoren te vinden. Organisaties vinden het namelijk heerlijk om in de buurt van een coworking space te werken!

Waarom coworking in Amsterdam zo populair is?

Coworking brengt een bruisende ondernemende sfeer met zich mee die veel bedrijven als stimulerend ervaren. Dat is één van de belangrijkste redenen waarom bedrijven coworking in Amsterdam zo waarderen. Een andere reden voor de populariteit is te vinden in het gemak van netwerken. Bij coworking is het eenvoudig om nieuwe contacten te leggen. Je netwerk breidt zich binnen no-time uit en dit levert niet alleen leuke contacten, maar ook echt business op! Bovendien ontstaan er regelmatig samenwerkingen en wordt kennisdeling gestimuleerd door de open sfeer en hoeveelheid interactie. Zo is het mogelijk om samen nieuwe business te genereren!

Wil je meer weten over coworking? Lees dan onze blog over hoe coworking onze manier van werken verandert.

Coworking locaties in Amsterdam

Nu het duidelijk is het wat concept coworking precies inhoudt kan er gekeken worden naar een aantal locaties waar ze het concept tot in perfectie ten uitvoer brengen. In onderstaande foto’s zijn de coworking spaces te zien van de verschillende kantoren. Kenmerkend voor deze kantoren zijn de moderne, open ruimtes waar lekker gewerkt kan worden.

Interesse?

Geïnteresseerd in één van deze locaties? Bekijk dan meer foto’s en specificaties op de eigen pagina van iedere kantoor in Amsterdam met coworking!

          1. Radarweg 29                      2. Bos en Lommerplein 270-300               3. Mr. Treublaan 7


       4. Keizersgracht 391                              5. Singel 250                                 6. Herengracht 1


         7. Herengracht 124-128                 8. Weteringschans 165                   9. ‘s-Gravenhekje 1a