Colin Westerneng start als kantoorruimtespecialist bij Flexas.nl

Colin Westerneng start bij Flexas.nl

Op 1 november j.l. is Colin Westerneng gestart als kantoorruimtespecialist bij Flexas.nl. Colin zijn achtergrond ligt als docent Engels. Na zijn HBO docent Engels opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam heeft hij in verschillende functies gewerkt. Na zijn laatste functie als docent op het ROC TOP in Amsterdam was Colin toe aan een nieuwe uitdaging en is hij gestart als adviseur wonen bij iBlue Makelaars. Deze overstap is hem goed bevallen en om zijn kennis van vastgoed verder te ontwikkelen gaat hij nu aan de slag bij Flexas.nl.

"Na de spannende overstap van het onderwijs naar de vastgoedbranche heb ik mijzelf ontwikkeld in de woningmakelaardij. Doordat ik als docent veel nevenactiviteiten deed zoals het binnenhalen van stageplaatsen voor de onderwijsinstelling en de persoonlijke begeleiding van de stagiaires had ik mijzelf de commerciele en adviserende rol al enigzins eigen gemaakt. Maar dit kon ik als Adviseur Wonen verder ontwikkelen en dit beviel mij meteen erg goed. Om mijn kennis van vastgoed en mijn commerciele skills verder te ontwikkelen was de stap naar Flexas.nl voor mij heel logisch. Ik ben er klaar voor en ga de uitdaging graag aan!"

Flexas.nl bestaat dit jaar zes jaar en is voor de tweede keer op rij genomineerd voor een FD Gazelle Award. Deze award wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Marcel de Groot: "Je krijgt ontzettend veel energie wanneer je opnieuw genomineerd wordt voor deze award. Bij Flexas.nl werken we dagelijks keihard om door te blijven groeien. Dit doen we door constant onze website te blijven ontwikkelen, maar ook door te investeren in nieuw talent. Colin is jong en leergierig. Hij heeft het talent om klanten te overtuigen en werkt heel persoonlijk en servicegericht. Hij denkt vanuit oplossingen en heeft een frisse blik op onze aanpak. Dat houdt ons scherp en met de komst van Colin bij Flexas.nl kunnen we opnieuw stappen maken om door te groeien. Ik heb er alle vertrouwen in dat Colin zich profileert tot een deskundige kantoorruimtespecialist."