Carlos Obdam aangesteld als online marketeer bij Flexas.nl

Flexas.nl blijft doorpakken en heeft er vanaf april weer een nieuwe online marketeer bij. Carlos komt ons online marketing team per 1 april versterken. Na zijn succesvolle stageperiode was de tijd rijp om de volgende stap te zetten. Carlos heeft zijn studie Commerciële Economie bijna afgerond en met de uitbreiding van Flexas.nl in België waar Carlos zijn afstudeeronderzoek ook op had gefocust kunnen wij hem heel goed gebruiken. Hij zal nauw betrokken blijven met de uitbreiding naar België.

Dagelijkse werkzaamheden

Carlos gaat zich bezighouden met diverse zaken. Hij wordt verantwoordelijk voor de Facebook en Linkedin advertising en daarnaast zal hij samen met het online marketing team zorgen voor een betere vindbaarheid van zowel de Nederlandse Flexas.nl website als de Belgische website.

Na een succesvolle en leuke stageperiode ben ik erg blij dat ik ben aangesteld als online marketeer. Ik verheug me op de ontwikkelingen van Flexas.nl en de bijdrage die ik hierin mag leveren. Flexas.nl is een jong en dynamisch bedrijf waar alle ideeën welkom zijn, er is veel ruimte voor initiatief en dit zijn voor mij zeer belangrijke punten. Kortom, ik heb er zin in!”

Wij wensen Carlos heel veel succes en kijken uit naar de samenwerking!