Arjen Andeweg aangenomen als Online Content Specialist bij Flexas.nl!

Flexas.nl heeft er sinds vandaag een nieuwe werknemer bij. Arjen heeft na een zeer succesvolle stageperiode direct zijn contract ondertekend. Arjen gaat fulltime aan de slag als Online Content Specialist! Hij zal zich dus voornamelijk bezig gaan houden met de content op de website.

Over Arjen:

Arjen is de afgelopen maanden naast zijn werkzaamheden heel druk geweest met het schrijven van zijn afstudeeronderzoek over Flexas.nl. Nu dat zo goed als afgerond is, kan Arjen zich volledig focussen op Flexas.nl.

Arjen is een rasechte Flevolander die ongeveer de hele wereld al heeft gezien. Het begon allemaal met een stage voor zijn MBO-opleiding marketing en communicatie, waar hij voor naar Suriname ging. in 2014 startte Arjen met de HBO-opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim. Ook hier greep Arjen elke mogelijkheid om naar het buitenland te gaan aan. Een stage in Auckland, Nieuw-Zeeland, de minor Doing Business with China in Chongqing in China en de minor “Managing Project World” in Rwanda. Ook schreef hij een marketingplan in Marrakech, Marokko. Na deze indrukwekkende ervaringen was het tijd om iets te zoeken in de hoofdstad, Amsterdam.

En toen kwam Flexas.nl op zijn pad. Na een goed gesprek was de keuze snel gemaakt. Een snelgroeiend bedrijf, een leuke bedrijfscultuur en jonge enthousiaste mensen. Precies waar Arjen naar op zoek was om zijn afstudeeronderzoek te doen! “Flexas.nl is een jong bedrijf waar het leeft, en waar vooruitstrevend werken hoog in het vaandel staat. Daarnaast voldeed Flexas.nl exact aan mijn eisen, dus de keuze was snel gemaakt. Gelukkig werd ik door Flexas.nl aangenomen”.

Tijdens zijn afstudeerscriptie kreeg Arjen al snel de mogelijkheid om de functie van Online Content Specialist te vervullen binnen Flexas.nl. Een kans die Arjen pakte waardoor hij nu fulltime aan de slag kan.

Wij wensen Arjen heel veel succes!