Alexandra van Slooten start bij Flexas.nl

Het was in maart al rond, maar nu is het echt zo ver. Per 1 juni is Alexandra van Slooten toegevoegd aan het broker team van Flexas.nl. Alexandra raakte na haar studie direct verknocht aan de kantorenmarkt. De afgelopen acht jaar heeft Alexandra in verschillende functies voor Regus gewerkt, onder andere als Regional Account Manager SSC EMEA en als Trainer Regus SSC EMEA.

‘Ik heb altijd met veel plezier in de kantorenmarkt gewerkt en daarom wil ik ook graag actief blijven in deze branche, maar na acht jaar Regus was het tijd voor verandering’, aldus Alexandra. 

Alexandra van Slooten

‘Een nieuwe omgeving, nieuwe collega’s en een nieuwe uitdaging doen een mens goed. Ik ben er van overtuigd dat mijn dienstverband bij Flexas.nl mij dit zal brengen. Als de eerste weken een voorbode zijn voor wat er nog komen gaat, kan het alleen maar goed zijn!’

Alexandra heeft naast haar werk een passie voor Slavische talen en culturen, dit heeft zij ook gestudeerd aan de UvA. Kijk voor meer informatie over Alexandra bij over Flexas.nl.

Marcel de Groot, eigenaar van Flexas.nl over de aanstelling: ‘Alexandra is in mijn ogen een directe versterking voor ons team van brokers en dat hebben we wel nodig, want het aantal aanvragen blijft stijgen. Ze heeft veel ervaring en expertise met betrekking tot de verhuur van kantoorruimte. Ze kent de slagen van de zweep.’