Bedrijfsruimte huren via Flexas

Bedrijfsruimte huren doe je zelf via Flexas.nl. Wij helpen jou geheel gratis met het vinden van de meest geschikte bedrijfsruimte voor jouw bedrijf. Met een groot aanbod bedrijfsruimten door heel Nederland vinden wij altijd een geschikte ruimte. Zoek je een bedrijfsruimte, een opslagruimte of een werkplaats voor jouw bedrijf, Flexas.nl kan jou hierin voorzien.

Flexas.nl heeft bedrijfsruimte in meer dan 170 steden in Nederland. Ons aanbod is geschikt voor elke organisatie, ongeachte de grootte of de branche waarin deze actief is. Er is aanbod voor starters, midden tot klein bedrijven en grote organisaties. Het vinden van een bedrijfsruimte op Flexas.nl is zeer gebruiksvriendelijk. Een zoekopdracht naar beschikbare bedrijfsruimten in een bepaalde plaats of regio is in enkele secondes gemaakt. En via de vergelijkfunctie kun je gemakkelijk jouw favoriete bedrijfsruimten beoordelen. Zo maak je altijd de beste keuze.

Wij streven ernaar om onze bezoekers op een effectieve, efficiënte en voordelige manier te helpen bij het vinden van een bedrijfsruimte. Onze bedrijfsruimtespecialisten helpen jou met jouw zoekopdracht door een inventarisatie te maken van jouw wensen en eisen. Daarna brengen zij jou direct in contact met de betreffende verhuurder. Dit alles geheel kosteloos en op basis van onafhankelijk en eerlijk advies.

Soorten bedrijfruimte

Kantoorruimte of kantoorpand

Een kantoorruimte is de meest voorkomende werkplek voor medewerkers in Nederland. Belangrijk bij een kantoorruimte is om rekening te houden met genoeg aantal vierkante meters voor jouw medewerkers. Het aanbod kantoorruimte is groot en gevarieerd. Je kunt onder andere kiezen tussen een zelfstandige kantoorruimte, een bedrijfsverzamelgebouw, een flexkantoor of een coworking locatie. 

Bedrijfshal

De meeste productiebedrijven en logistieke bedrijven kiezen voor een bedrijfshal. Wanneer je op zoek bent naar een geschikte bedrijfshal let dan goed op de hoogte van de hal, de vrije overspanning, het draagvermogen van de hal, hoe groot het buitenterrein is en of het mogelijk uitbreidbaar is. Ook kun je kijken hoe groot het kantoorgedeelte moet zijn ten opzichte van de bedrijfshal zelf. Zorg dat je goed bereikbaar bent voor leveranciers en voor transport.

Distributiecentrum

Een distributiecentrum is een bedrijfsruimte die volledig ingesteld is op de optimalisatie van distributie. Dit type bedrijfruimte is meestal gesitueerd langs grote wegen en op gunstige centrale locaties om de beste bereikbaarheid te garanderen. In een distributiecentrum is vaak ook een kantoor aanwezig.

Opslagruimte

Een bedrijfsruimte voor opslag ligt in lijn met het distributiecentrum, maar is meer gefocust op langdurige opslag. Dit type bedrijfsruimte is soms minder centraal gelegen, maar biedt wel voldoende toegankelijkheid voor bijvoorbeeld grote vrachtwagens. 

Werkplaats

Een werkplaats is vaak net buiten of aan de rand van de stad gevestigd. Hier komen vaak creatieve ondernemers op af die graag in een omgeving met gelijkgestemden werken. Een werkplaats faciliteert in sommige gevallen machines, gereedschap en materiaal. Er zijn bovendien verschillende typen werkplaatsen, onder andere het atelier, de open werkplaats en je eigen werkplaats.

Winkelruimte of showroom

Een winkel of showroom is voor bedrijven die producten of diensten direct aan de eindgebruiker aanbieden. Dit type bedrijfsruimte vind je in winkelgebieden of op industrieterreinen.

Horeca

Wanneer je op zoek bent naar een horecaruimte is het belangrijk om goed op de bestemming van het betreffende pand te letten. De gemeente verdeelt bedrijfsruimte in verschillende categorieen. In het bestemmingsplan van de gemeente staat welke bestemming er op een pand rust.

Kantoorruimte verhuren via Flexas.nl

Zonder verhuurders kunnen wij ook geen huurders helpen. Via ons platform brengen wij namelijk verhuurders en huurders met elkaar in contact. Verhuurders plaatsen hun aanbod bij Flexas.nl op de website, omdat zij graag hun kantoorruimte verhuren.

De kantoorruimtespecialisten van Flexas.nl

Neem contact op met de kantoorruimtespecialisten van Flexas.nl of stuur een e-mail naar info@flexas.nl. Zij informeren je graag over de mogelijkheden van het huren van kantoorruimte.

Kaj Jansen

Kaj Jansen Kantoorruimtespecialist

Alexandra van Slooten Bos

Alexandra van Slooten Bos Kantoorruimtespecialist

Wouter Beeldman

Wouter Beeldman Junior kantoorruimtespecialist