Bedrijfsmakelaar Amsterdam

Het alternatief voor de dure bedrijfsmakelaar in Amsterdam

Zoek je een bedrijfsmakelaar in Amsterdam? Dan kunnen wij van Flexas.nl jou waarschijnlijk ook helpen. Wij helpen ondernemers en hun bedrijven bij het vinden van de perfecte kantoorruimte. Dit doen wij bovendien geheel gratis! Klinkt dit interessant? Lees dan gauw verder, laat je gegevens achter en/of zoek in ons uitgebreide aanbod van kantoren in Amsterdam.

Wat is Flexas.nl? De Airbnb voor kantoorruimte

Flexas.nl is een online platform met kantoren. Je kunt ons vergelijken met Airbnb, maar dan voor de kantorenmarkt. Via onze website kun je zelf eenvoudig een kantoorruimte vinden of je kunt één van onze kantoorruimte specialisten inschakelen om je te helpen bij jouw zoektocht. Wij bieden alleen kantoren aan om te huren, de kantoren die wij aanbieden staan niet te koop. Als je een kantoor zoekt om te huren ben je bij ons dus aan het juiste adres! Een kantoorruimte vinden was nog nooit zo makkelijk.

Groter aanbod dan de bedrijfsmakelaars in Amsterdam

Flexas.nl is de online specialist in kantoren. Bijna alle verhuurders in Amsterdam zijn aangesloten bij Flexas.nl. Daardoor kunnen wij onafhankelijk adviseren wat de beste kantoorruimte is voor jouw bedrijf. De gemiddelde bedrijfsmakelaar in Amsterdam heeft doorgaans een zeer beperkt aanbod en heeft natuurlijk alleen voordeel als je binnen hun aanbod gaat huren. Ook daarom kies je voor Flexas.nl in plaats van voor een bedrijfsmakelaar in Amsterdam. Flexas.nl biedt nagenoeg elk kantoor aan in Amsterdam.

Hoe werkt het?

Je hebt grofweg twee keuzes. Zelf zoeken of samen zoeken met jouw persoonlijke kantoorruimte-specialist. Deze krijg je direct toegewezen wanneer je een zoekopdracht achterlaat bij Flexas.nl.

Ontvang een persoonlijke shortlist met kantoren

Zo is het mogelijk om zelf kantoren te vergelijken of je kunt direct onze specialist inschakelen. Hij of zij zal dan op basis van jouw criteria een selectie van geschikte kantoorruimtes samenstellen en deze aan je voorstellen. Samen maken jullie dan een definitieve selectie.

Bezichtigen

Wij plannen dan bij deze kantoren een bezichtiging in. Dit doen we zo efficiënt mogelijk, bijvoorbeeld in één dagdeel. Je gaat dan samen met de verhuurder van ieder kantoor een rondje lopen door het gebouw om te kijken of het geschikt is. De verhuurder zal je dan vertellen wat de exacte voorwaarden en kosten zijn van de kantoorruimte.

Kiezen en onderhandelen

Als je eruit bent welk kantoor het beste past bij jouw bedrijf kun je de verhuurder om een voorstel vragen. Over dit voorstel valt in de meeste gevallen nog wel te onderhandelen. Afhankelijk van de duur van de huurovereenkomst en wat je verder afneemt zal de huurprijs per vierkante meter verschillen. Huur je voor een langere termijn? Dan zal de huurprijs per vierkante meter afnemen. Ook voor vragen over de onderhandeling, huurprijzen en andere bijkomende zaken kun je terecht bij jouw persoonlijke kantoorruimte-specialist van Flexas.nl. Vind je het nog lastig om te kiezen of wil je meer kantoren bekijken? Laat dit dan weten en we starten het proces weer opnieuw.

Kantoorruimte huren

Ben je eruit met de verhuurder? Dan is het tijd om te gaan verhuizen en jouw nieuwe kantoor te betrekken. Wij zullen je vervolgens na enige tijd weer benaderen om te checken of alles bevalt en hopen je bij de volgende zoektocht natuurlijk weer van dienst te mogen zijn.

Komt er dan nog een factuur?

Nee, de services van Flexas.nl zijn geheel gratis voor huurders. De verhuurder betaalt een percentage van de totale jaarhuur aan ons. Is het huren van een kantoor daardoor dan duurder? Nee, in sommige gevallen zelfs juist goedkoper. Verhuurders die weten dat je via Flexas.nl komt, weten ook dat je waarschijnlijk meerdere kantoorruimtes bekijkt. Ze hebben dus concurrentie en moeten wel met een scherpe huurprijs komen.

Bedrijfsmakelaar Amsterdam? Nee, Flexas.nl!

Heeft een bedrijfsmakelaar in Amsterdam dan nog andere voordelen? Wij denken van niet. Je ontvangt van ons gratis persoonlijk advies van hoogwaardig niveau. Daar kan geen bedrijfsmakelaar in Amsterdam tegenop.