Bedrijfsmakelaar Amsterdam en omstreken

X

Zoekvraag achterlaten

Dé Gratis Online Bedrijfsmakelaar voor Kantoorruimte in Amsterdam en omstreken

Zoek jij een kantoorruimte in Amsterdam? Daar helpen wij je graag bij! Wij zijn geen traditionele Amsterdamse bedrijfsmakelaar, maar een online platform met kantoren. Wij bieden onze klanten een persoonlijke service en adviseren over de meest geschikte kantoren. Wij helpen jou dus aan de perfecte kantoorruimte en doen dit volledig gratis! Als ondernemer kun jij uitstekend beslissingen maken! Een nieuw kantoor is echter niet iets waar je dagelijks mee bezig bent. Juist daarom is het handig advies in te winnen bij jouw persoonlijke kantoorruimtespecialist in of via onze website.

Hoe werkt het?

Je hebt grofweg twee keuzes. Zelf zoeken of samen zoeken met jouw persoonlijke kantoorruimte-specialist. Deze krijg je direct toegewezen wanneer je een zoekopdracht achterlaat bij Flexas.nl.

1. Ontvang een persoonlijke shortlist met kantoren

Je kunt zelf kantoorruimtes vergelijken op Flexas.nl en een shortlist samenstellen of je kunt direct één van onze specialisten inschakelen. Hij of zij zal op basis van jouw criteria een selectie van geschikte kantoorruimtes samenstellen. Samen maken jullie hier een definitieve selectie van.

2. Bezichtigen

Wij plannen dan bij deze kantoren een bezichtiging in. Dit doen we zo efficiënt mogelijk, bijvoorbeeld in één dagdeel. Je gaat dan samen met de verhuurder van ieder kantoor een rondje lopen door het gebouw om te kijken of het geschikt is. De verhuurder zal je dan vertellen wat de exacte voorwaarden en kosten zijn van de kantoorruimte.

3. Kiezen en onderhandelen

Als je eruit bent welk kantoor het beste past bij jouw bedrijf kun je de verhuurder om een voorstel vragen. Over dit voorstel valt in de meeste gevallen nog wel te onderhandelen. Afhankelijk van de duur van de huurovereenkomst en wat je verder afneemt zal de huurprijs per vierkante meter verschillen. Huur je voor een langere termijn? Dan zal de huurprijs per vierkante meter afnemen. Ook voor vragen over de onderhandeling, huurprijzen en andere bijkomende zaken kun je terecht bij jouw persoonlijke kantoorruimtespecialist van Flexas.nl.

4. Kantoorruimte huren

Ben je eruit met de verhuurder? Dan is het tijd om te gaan verhuizen en jouw nieuwe kantoor te betrekken. Wij zullen je vervolgens na enige tijd weer benaderen om te checken of alles bevalt en hopen je bij de volgende zoektocht natuurlijk weer van dienst te mogen zijn.

5. Komt er dan nog een factuur?

Nee, de services van Flexas.nl zijn geheel gratis voor huurders. In tegenstelling tot traditionele bedrijfsmakelaars in Amsterdam, waar je veelal de hoofdprijs betaalt voor hun assistentie. De verhuurder betaalt een percentage van de totale jaarhuur aan ons. Is het huren van een kantoor daardoor dan duurder? Nee, in sommige gevallen zelfs juist goedkoper. Verhuurders die weten dat je via Flexas.nl komt, weten ook dat je waarschijnlijk meerdere kantoorruimtes bekijkt. Ze hebben dus concurrentie en moeten wel met een scherpe huurprijs komen.

Naar alle kantoren in Amsterdam
column blocks: 

Het alternatief voor de dure bedrijfsmakelaar in Amsterdam

Zoek je een bedrijfsmakelaar in Amsterdam? Dan kunnen wij van Flexas.nl jou waarschijnlijk ook helpen. Wij zijn namelijk het perfecte alternatief voor de dure traditionele bedrijfsmakelaar. Zo helpen wij ondernemers en hun bedrijven bij het vinden van de perfecte kantoorruimte. Dit doen wij bovendien geheel gratis! Klinkt dit interessant? Lees dan gauw verder, laat je gegevens achter en/of zoek in ons uitgebreide aanbod van kantoren in Amsterdam.

Over Flexas.nl

Wat is Flexas.nl? De Airbnb voor kantoorruimte

Flexas.nl is een online platform met kantoren. Je kunt ons vergelijken met Airbnb, maar dan voor de kantorenmarkt. Via onze website kun je zelf eenvoudig een kantoorruimte vinden of je kunt één van onze kantoorruimte specialisten inschakelen om je te helpen bij jouw zoektocht. Wij bieden alleen kantoren aan om te huren, de kantoren die wij aanbieden staan niet te koop. Als je een kantoor zoekt om te huren ben je bij ons dus aan het juiste adres! Een kantoorruimte vinden was nog nooit zo makkelijk.

Waarom Flexas.nl?

Flexas is al jaren dé specialist op het gebied van kantoren. Ons platform met kantoren draait al jaren zeer succesvol en gemiddeld helpen wij bijna 20 bedrijven per week aan een nieuw kantoor! We kunnen dus wel zeggen dat wij naast jaren ervaring ook zeer veel ervaring hebben met het vinden van de juiste kantoorruimte voor ondernemers en hun bedrijven. Daar zijn wij als online bedrijfsmakelaar natuurlijk ontzettend trots op!

De voordelen van een online bedrijfsmakelaar

Hoewel je natuurlijk kunt kiezen voor wat je gewend bent, zijn er veel voordelen aan het inschakelen van een online bedrijfsmakelaar als Flexas.nl. Namelijk:

  • Het is volledig gratis
  • Professioneel advies
  • Lokale kennis: de expert in Amsterdam
  • Het grootste aanbod kantoren
  • Groot netwerk
  • Efficiënte zoektocht

Volledig gratis

Je leest het goed, de services van Flexas.nl zijn volledig gratis. Dus niet No-cure No-pay en dan achteraf alsnog een rekening sturen voor de bemiddeling. Nee, volledig gratis. Wij worden betaald door de verhuurders. Door huurders zoals jou aan te brengen bij de juiste verhuurders zijn wij van grote waarde voor hen. Wij proberen de perfecte match te vinden zodat jouw zoektocht zo efficiënt mogelijk verloopt. Bovendien is de verhuurder natuurlijk blij dat hij niet elke dag 50 huurders aan de deur heeft waarvan er maar een paar daadwerkelijk in aanmerking komen om er te gaan huren. Kortom een win-win voor iedereen en dus is onze service als online bedrijfsmakelaar gratis voor jou.

Betaal je dan niet meer huur?

Nee, Sterker nog: je betaalt eerder minder. Waarom? Als je via ons komt weet de verhuurder dat wij onze kennis van de markt met jou delen. Je weet daardoor wat een gangbare prijs is voor het kantoor waar je interesse in hebt. Bovendien weet de verhuurder dat je niet alleen bij hem gaat kijken en dus moet zijn aanbieding wel scherp zijn.

Professioneel Advies

Als het dan gratis is, krijg ik dan wel goed advies? Natuurlijk! Onze brokers of online bedrijfsmakelaars zijn getraind om jou zo goed mogelijk te helpen. Zij zijn doorgaans al goed bekend met de vastgoedwereld en hebben vaak een vastgoed gerelateerd opleiding gevolgd. Bovendien leren ze hier intern alle kneepjes van het vak van onze doorgewinterde senior brokers. Zij zijn de specialist en assisteren dagelijks diverse ondernemers en hun bedrijven in hun zoektocht naar de perfecte kantoorruimte.

Jouw zoekvraag is dus altijd in goede handen bij onze online bedrijfsmakelaars!

Lokale kennis: de expert in Amsterdam

Als je zoekt naar een kantoor in Amsterdam is het natuurlijk belangrijk om iemand te spreken met verstand van de kantorenmarkt en specifieker, de kantorenmarkt in jouw regio. Je wilt dus een online bedrijfsmakelaar die gespecialiseerd is in Amsterdam! Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Sterker nog, als je in Amsterdam bent, naar onze website gaat en vervolgens belt, dan krijg je onze Amsterdamse specialist aan de telefoon. Geen antwoordapparaat, geen telefoonservice, maar juist de persoon die jij nodig hebt. Hij of zij weet namelijk alles van de kantoren in die regio. Zo is het mogelijk om op basis van jouw wensen en eisen direct de koppeling te maken met de meest geschikte kantoorruimtes.

Groter aanbod dan traditionele bedrijfsmakelaars in Amsterdam

Flexas.nl is de online specialist in kantoren. Bijna alle verhuurders in Amsterdam zijn aangesloten bij Flexas.nl. Daardoor kunnen wij onafhankelijk adviseren wat de beste kantoorruimte is voor jouw bedrijf. De gemiddelde bedrijfsmakelaar in Amsterdam heeft doorgaans een zeer beperkt aanbod en heeft natuurlijk alleen voordeel als je binnen hun aanbod gaat huren. Je wordt dus gestuurd in je keuze en misschien helemaal niet richting het beste kantoor in Amsterdam, maar het beste kantoor in zijn of haar aanbod. Ook daarom kies je voor Flexas.nl in plaats van voor een traditionele bedrijfsmakelaar in Amsterdam. Flexas.nl biedt nagenoeg elk kantoor aan in Amsterdam.

Zien we niet direct een kantoor voor jou in ons aanbod? Dan gaan we zelfs nog een stap verder en zullen we ons uitgebreide netwerk aanspreken.

Groot netwerk

Als specialist in Amsterdam hebben wij een ongelofelijk uitgebreid netwerk. Hierdoor is geen zoekvraag te groot, klein of moeilijk. In de meeste gevallen hebben we meteen een aantal kantoorruimtes in gedachten voor bedrijven, maar soms komt het wel eens voor dat ook wij niet direct weten waar we je kunnen plaatsen. In dat geval doen wij ons uiterste best ons hele netwerk aan te spreken en toch nog het perfecte kantoor te vinden.

Bedrijfsmakelaar Amsterdam? Nee, Flexas.nl!

Heeft een bedrijfsmakelaar in Amsterdam dan nog andere voordelen? Wij denken van niet. Je ontvangt van ons gratis persoonlijk advies van hoogwaardig niveau. Daar kan geen bedrijfsmakelaar in Amsterdam tegenop.