Bedrijfsmakelaar Amsterdam en omstreken

X

Zoekvraag achterlaten

Dé Gratis Online Bedrijfsmakelaar voor Kantoorruimte in Amsterdam en omstreken

Zoek jij een kantoorruimte in Amsterdam? Daar helpen wij je graag bij! Wij zijn geen traditionele Amsterdamse bedrijfsmakelaar, maar een online platform met kantoren. Wij bieden onze klanten een persoonlijke service en adviseren over de meest geschikte kantoren. Wij helpen jou dus aan de perfecte kantoorruimte en doen dit volledig gratis! Als ondernemer kun jij uitstekend beslissingen maken! Een nieuw kantoor is echter niet iets waar je dagelijks mee bezig bent. Juist daarom is het handig advies in te winnen bij jouw persoonlijke kantoorruimtespecialist in of via onze website.

Hoe werkt het?

Je hebt grofweg twee keuzes. Zelf zoeken of samen zoeken met jouw persoonlijke kantoorruimte-specialist. Deze krijg je direct toegewezen wanneer je een zoekopdracht achterlaat bij Flexas.nl.

1. Ontvang een persoonlijke shortlist met kantoren

Je kunt zelf kantoorruimtes vergelijken op Flexas.nl en een shortlist samenstellen of je kunt direct één van onze specialisten inschakelen. Hij of zij zal op basis van jouw criteria een selectie van geschikte kantoorruimtes samenstellen. Samen maken jullie hier een definitieve selectie van.

2. Bezichtigen

Wij plannen dan bij deze kantoren een bezichtiging in. Dit doen we zo efficiënt mogelijk, bijvoorbeeld in één dagdeel. Je gaat dan samen met de verhuurder van ieder kantoor een rondje lopen door het gebouw om te kijken of het geschikt is. De verhuurder zal je dan vertellen wat de exacte voorwaarden en kosten zijn van de kantoorruimte.

3. Kiezen en onderhandelen

Als je eruit bent welk kantoor het beste past bij jouw bedrijf kun je de verhuurder om een voorstel vragen. Over dit voorstel valt in de meeste gevallen nog wel te onderhandelen. Afhankelijk van de duur van de huurovereenkomst en wat je verder afneemt zal de huurprijs per vierkante meter verschillen. Huur je voor een langere termijn? Dan zal de huurprijs per vierkante meter afnemen. Ook voor vragen over de onderhandeling, huurprijzen en andere bijkomende zaken kun je terecht bij jouw persoonlijke kantoorruimtespecialist van Flexas.nl.

4. Kantoorruimte huren

Ben je eruit met de verhuurder? Dan is het tijd om te gaan verhuizen en jouw nieuwe kantoor te betrekken. Wij zullen je vervolgens na enige tijd weer benaderen om te checken of alles bevalt en hopen je bij de volgende zoektocht natuurlijk weer van dienst te mogen zijn.

5. Komt er dan nog een factuur?

Nee, de services van Flexas.nl zijn geheel gratis voor huurders. In tegenstelling tot traditionele bedrijfsmakelaars in Amsterdam, waar je veelal de hoofdprijs betaalt voor hun assistentie. De verhuurder betaalt een percentage van de totale jaarhuur aan ons. Is het huren van een kantoor daardoor dan duurder? Nee, in sommige gevallen zelfs juist goedkoper. Verhuurders die weten dat je via Flexas.nl komt, weten ook dat je waarschijnlijk meerdere kantoorruimtes bekijkt. Ze hebben dus concurrentie en moeten wel met een scherpe huurprijs komen.

Naar alle kantoren in Amsterdam
column blocks: 

Het alternatief voor de dure bedrijfsmakelaar in Amsterdam

Zoek je een bedrijfsmakelaar in Amsterdam? Dan kunnen wij van Flexas.nl jou waarschijnlijk ook helpen. Wij helpen ondernemers en hun bedrijven bij het vinden van de perfecte kantoorruimte. Dit doen wij bovendien geheel gratis! Klinkt dit interessant? Lees dan gauw verder, laat je gegevens achter en/of zoek in ons uitgebreide aanbod van kantoren in Amsterdam.

Wat is Flexas.nl? De Airbnb voor kantoorruimte

Flexas.nl is een online platform met kantoren. Je kunt ons vergelijken met Airbnb, maar dan voor de kantorenmarkt. Via onze website kun je zelf eenvoudig een kantoorruimte vinden of je kunt één van onze kantoorruimte specialisten inschakelen om je te helpen bij jouw zoektocht. Wij bieden alleen kantoren aan om te huren, de kantoren die wij aanbieden staan niet te koop. Als je een kantoor zoekt om te huren ben je bij ons dus aan het juiste adres! Een kantoorruimte vinden was nog nooit zo makkelijk.

Groter aanbod dan de bedrijfsmakelaars in Amsterdam

Flexas.nl is de online specialist in kantoren. Bijna alle verhuurders in Amsterdam zijn aangesloten bij Flexas.nl. Daardoor kunnen wij onafhankelijk adviseren wat de beste kantoorruimte is voor jouw bedrijf. De gemiddelde bedrijfsmakelaar in Amsterdam heeft doorgaans een zeer beperkt aanbod en heeft natuurlijk alleen voordeel als je binnen hun aanbod gaat huren. Ook daarom kies je voor Flexas.nl in plaats van voor een bedrijfsmakelaar in Amsterdam. Flexas.nl biedt nagenoeg elk kantoor aan in Amsterdam.

Bedrijfsmakelaar Amsterdam? Nee, Flexas.nl!

Heeft een bedrijfsmakelaar in Amsterdam dan nog andere voordelen? Wij denken van niet. Je ontvangt van ons gratis persoonlijk advies van hoogwaardig niveau. Daar kan geen bedrijfsmakelaar in Amsterdam tegenop.