Nederland

X

Zoekvraag achterlaten

De Online Bedrijfsmakelaar

Zoek je een bedrijfsmakelaar? Dan kunnen wij je waarschijnlijk wel goed van dienst, maar dan zonder de kosten die een bedrijfsmakelaar met zich meebrengt. Hoe kan dat? Zul je denken. Dat is eenvoudig: Flexas.nl opereert volledig online en kan zo de kosten minimaliseren. We kunnen je echter niet met alle diensten van een traditionele makelaar van dienst zijn.

Waar kunnen wij jou mee helpen?

  • Zoeken in het meest complete aanbod van kantoren
  • Gratis advies en bemiddeling bij het huren van kantoorruimte
  • Het aanbieden van jouw kantoorruimte op onze website (voor verhuurders)

Wat is Flexas.nl?

Flexas.nl is een online platform voor kantoorruimtes in alle grote steden. Vastgoedeigenaren en andere verhuurders bieden hun kantoren aan op de website en bedrijven (de potentiële huurders) kunnen zoeken in dit uitgebreide aanbod. Flexas.nl streeft ernaar de zoektocht naar kantoorruimte zo efficiënt en eenvoudig als mogelijk te maken.

Populaire steden om kantoorruimte te huren

Kantoor huren Amsterdam – Kantoor huren Rotterdam – Kantoor huren Utrecht – Kantoor huren Den Haag – Kantoor huren Eindhoven

Naar alle kantoren in Nederland
column blocks: 

Het verschil tussen de traditionele bedrijfsmakelaar en Flexas.nl

Het grootste verschil tussen Flexas.nl en makelaars zit in de hoeveelheid diensten, de kosten, fysiek persoonlijk contact en het aanbod.

Hoeveelheid diensten

Makelaars bieden over het algemeen meer diensten dan Flexas.nl. Er werken medewerkers met een makelaarslicentie en dat is niet het geval bij ons. Deze licentie stelt hen in staat een aantal extra diensten te leveren, zoals de taxatie van een gebouw. Daarnaast leveren zij veelal uiteenlopende services aan de verhuurder. Bijvoorbeeld strategisch advies over het beleggingen en omgaan met bestaand vastgoed. Ook treden zij regelmatig op voor de verhuurder als “verhurende partij” en doen zij dus bezichtigingen met huurders. Flexas.nl doet dit allemaal niet. Wij focussen ons op de huur en verhuur van kantoren. Daar zijn wij goed in daar ligt onze passie! Wij helpen ondernemers en zoeken de perfecte kantoorruimte voor hun bedrijf.

Geen Bedrijfsmakelaar en toch persoonlijk advies!

De traditionele bedrijfsmakelaar spreek je altijd face to face. Hoewel dit fijn kan zijn moeten jullie beiden tijd vrijmaken om af te spreken en elkaar beter te leren kennen. Wij hebben veel ondernemers gesproken en weten dat tijd misschien wel je meest waardevolle bezit is. Daarom proberen wij jouw zoektocht naar een nieuw kantoor juist zo efficiënt mogelijk te maken en toch persoonlijk.

Hoe?

Op het moment dat jij een aanvraag doet nemen wij direct contact op om kennis te maken. Dan gaan we inventariseren wat precies jouw wensen en eisen zijn. Op basis van deze informatie selecteert de persoonlijke broker die je toegewezen krijgt de meest geschikte kantoren. Nadat jij de selectie bekeken hebt is het tijd om afspraken voor bezichtigingen in te plannen. Dat doen wij voor je op basis van jouw agenda en het liefst in één dagdeel.

De kosten: Flexas.nl vs de bedrijfsmakelaar

Wie zegt dat persoonlijk op maat advies duur moet zijn. Wij leveren hoogwaardig advies aan bedrijven die zoeken naar een kantoorruimte en doen dit volledig gratis. Dit terwijl je bij een bedrijfsmakelaar of aanhuurmakelaar vaak diep in de buidel moet tasten. Wij worden betaald vanuit de verhuurder en brengen dus niets in rekening voor ons advies.

Het aanbod

Aan de aanbod kant ligt nog een groot verschil tussen de bedrijfsmakelaar en Flexas.nl. Waar wij een breed aanbod van alle kantoren in Nederland tonen zul je dat niet zien bij de bedrijfsmakelaar. Zij werken voor de verhuurder en zullen dus ook de kantoren van de verhuurders waar zij mee samenwerken promoten. Deze zetten zij op websites als Funda in Business Doe je dus een aanvraag bij een doorsnee bedrijfsmakelaar, dan zul je merken dat de alternatieven vrij beperkt zijn. Bij Flexas.nl is dat niet het geval. Wij zijn onafhankelijk en werken met praktisch alle aanbieders van kantoorruimte in Nederland. Je krijgt zo dus echt de kantoorruimte die het beste bij je past.

Benieuwd wat Flexas.nl voor jou kan betekenen?

Onze specialisten helpen je graag. Neem daarom eens contact met ons op om jouw zoekopdracht door te spreken. We hebben vast een fantastisch kantoor voor jouw bedrijf! Twijfel je nog tussen het inschakelen van een bedrijfsmakelaar of Flexas.nl? Neem dan ook even contact op met één van onze specialisten in jouw stad: de Bedrijfsmakelaar Amsterdam en de Bedrijfsmakelaar Rotterdam.

De Online bedrijfsmakelaar Flexas.nl